Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3968
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorРибцева, А. А.-
dc.date.accessioned2022-07-30T14:48:35Z-
dc.date.available2022-07-30T14:48:35Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Рибцева А. А. Формування асортименту та якості фруктово-ягідних мармеладних виробів на основі дикорослих ягід. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 89-93.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3968-
dc.description.abstractРозроблено нові способи виробництва фруктово-ягідних мармеладних виробів із використанням нетрадиційної сировини, що містить багато біологічно активних речовин. Обґрунтовано доцільність використання сировини дикорослих ягід родини брусничних у виробництві мармеладів, досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості.uk_UA
dc.description.abstractNew methods developed of production of marmalade products with the use of unconventional raw material rich in bioactive substances. Justified the feasibility of using raw materials of wild berries of the cranberry family in the production of marmalade, studied the organoleptic and physicochemical quality characteristics.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмармеладuk_UA
dc.subjectфруктово-ягідний мармеладuk_UA
dc.subjectбрусницяuk_UA
dc.subjectБАРuk_UA
dc.titleФормування асортименту та якості фруктово-ягідних мармеладних виробів на основі дикорослих ягідuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(2)__15.pdf228.78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.