Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3968
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Рибцева, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-30T14:48:35Z | - |
dc.date.available | 2022-07-30T14:48:35Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Рибцева А. А. Формування асортименту та якості фруктово-ягідних мармеладних виробів на основі дикорослих ягід. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 89-93. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3968 | - |
dc.description.abstract | Розроблено нові способи виробництва фруктово-ягідних мармеладних виробів із використанням нетрадиційної сировини, що містить багато біологічно активних речовин. Обґрунтовано доцільність використання сировини дикорослих ягід родини брусничних у виробництві мармеладів, досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості. | uk_UA |
dc.description.abstract | New methods developed of production of marmalade products with the use of unconventional raw material rich in bioactive substances. Justified the feasibility of using raw materials of wild berries of the cranberry family in the production of marmalade, studied the organoleptic and physicochemical quality characteristics. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | мармелад | uk_UA |
dc.subject | фруктово-ягідний мармелад | uk_UA |
dc.subject | брусниця | uk_UA |
dc.subject | БАР | uk_UA |
dc.title | Формування асортименту та якості фруктово-ягідних мармеладних виробів на основі дикорослих ягід | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__15.pdf | 228.78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.