Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3968
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorРибцева, А. А.-
dc.date.accessioned2022-07-30T14:48:35Z-
dc.date.available2022-07-30T14:48:35Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Рибцева А. А. Формування асортименту та якості фруктово-ягідних мармеладних виробів на основі дикорослих ягід. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 89-93.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3968-
dc.description.abstractРозроблено нові способи виробництва фруктово-ягідних мармеладних виробів із використанням нетрадиційної сировини, що містить багато біологічно активних речовин. Обґрунтовано доцільність використання сировини дикорослих ягід родини брусничних у виробництві мармеладів, досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості.uk_UA
dc.description.abstractNew methods developed of production of marmalade products with the use of unconventional raw material rich in bioactive substances. Justified the feasibility of using raw materials of wild berries of the cranberry family in the production of marmalade, studied the organoleptic and physicochemical quality characteristics.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмармеладuk_UA
dc.subjectфруктово-ягідний мармеладuk_UA
dc.subjectбрусницяuk_UA
dc.subjectБАРuk_UA
dc.titleФормування асортименту та якості фруктово-ягідних мармеладних виробів на основі дикорослих ягідuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__15.pdf228.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.