Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39622
Title: Застосування комбінованого способу сушіння столових буряків
Authors: Жеплінська, М. М.
Бессараб, О. С.
Петрук, Г. М.
Лазарів, І. Р.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Жеплінська М. М., Бессараб О. С., Петрук Г. М., Лазарів І. Р. Застосування комбінованого способу сушіння столових буряків. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 49-50.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39622
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_49-50.pdf248.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.