Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39622
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖеплінська, М. М.-
dc.contributor.authorБессараб, О. С.-
dc.contributor.authorПетрук, Г. М.-
dc.contributor.authorЛазарів, І. Р.-
dc.date.accessioned2023-09-19T08:35:50Z-
dc.date.available2023-09-19T08:35:50Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЖеплінська М. М., Бессараб О. С., Петрук Г. М., Лазарів І. Р. Застосування комбінованого способу сушіння столових буряків. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 49-50.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39622-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування комбінованого способу сушіння столових буряківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_49-50.pdf248.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.