Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39622
Название: Застосування комбінованого способу сушіння столових буряків
Авторы: Жеплінська, М. М.
Бессараб, О. С.
Петрук, Г. М.
Лазарів, І. Р.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Жеплінська М. М., Бессараб О. С., Петрук Г. М., Лазарів І. Р. Застосування комбінованого способу сушіння столових буряків. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 49-50.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39622
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_49-50.pdf248.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.