Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39622
Назва: Застосування комбінованого способу сушіння столових буряків
Автори: Жеплінська, М. М.
Бессараб, О. С.
Петрук, Г. М.
Лазарів, І. Р.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Жеплінська М. М., Бессараб О. С., Петрук Г. М., Лазарів І. Р. Застосування комбінованого способу сушіння столових буряків. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 49-50.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39622
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_49-50.pdf248.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.