Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3961
Title: Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Павлишин, М. Л.
Keywords: БАД;антоціанові сполуки;харчова промисловость;Amelanchier Ovalis;Hibiscus Sabdariffa
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Павлишин М. Л. Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 40-47.
Abstract: Розглянуто можливість переробки рослинної сировини в БАД для харчової промисловості. Досліджено фізико-хімічні властивості та вміст антоціанових сполук лікарсько-технічної рослинної сировини: ягід Amelanchier Ovalis і квітів Hibiscus Sabdariffa.
The possibility of processing herbal supplements in the food industry. The physico-chemical properties and content of anthocyanin compounds medical-technical plant material: berries Amelanchier Ovalis and flowers Hibiscus Sabdariffa.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3961
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__8.pdf287.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.