Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3961
Title: | Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Павлишин, М. Л. |
Keywords: | БАД;антоціанові сполуки;харчова промисловость;Amelanchier Ovalis;Hibiscus Sabdariffa |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Павлишин М. Л. Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 40-47. |
Abstract: | Розглянуто можливість переробки рослинної сировини в БАД для
харчової промисловості. Досліджено фізико-хімічні властивості та вміст
антоціанових сполук лікарсько-технічної рослинної сировини: ягід Amelanchier
Ovalis і квітів Hibiscus Sabdariffa. The possibility of processing herbal supplements in the food industry. The physico-chemical properties and content of anthocyanin compounds medical-technical plant material: berries Amelanchier Ovalis and flowers Hibiscus Sabdariffa. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3961 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__8.pdf | 287.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.