Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3961
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Павлишин, М. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-30T11:22:06Z | - |
dc.date.available | 2022-07-30T11:22:06Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Павлишин М. Л. Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 40-47. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3961 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто можливість переробки рослинної сировини в БАД для харчової промисловості. Досліджено фізико-хімічні властивості та вміст антоціанових сполук лікарсько-технічної рослинної сировини: ягід Amelanchier Ovalis і квітів Hibiscus Sabdariffa. | uk_UA |
dc.description.abstract | The possibility of processing herbal supplements in the food industry. The physico-chemical properties and content of anthocyanin compounds medical-technical plant material: berries Amelanchier Ovalis and flowers Hibiscus Sabdariffa. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | БАД | uk_UA |
dc.subject | антоціанові сполуки | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловость | uk_UA |
dc.subject | Amelanchier Ovalis | uk_UA |
dc.subject | Hibiscus Sabdariffa | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__8.pdf | 287.87 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.