Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3961
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПавлишин, М. Л.-
dc.date.accessioned2022-07-30T11:22:06Z-
dc.date.available2022-07-30T11:22:06Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Павлишин М. Л. Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 40-47.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3961-
dc.description.abstractРозглянуто можливість переробки рослинної сировини в БАД для харчової промисловості. Досліджено фізико-хімічні властивості та вміст антоціанових сполук лікарсько-технічної рослинної сировини: ягід Amelanchier Ovalis і квітів Hibiscus Sabdariffa.uk_UA
dc.description.abstractThe possibility of processing herbal supplements in the food industry. The physico-chemical properties and content of anthocyanin compounds medical-technical plant material: berries Amelanchier Ovalis and flowers Hibiscus Sabdariffa.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectБАДuk_UA
dc.subjectантоціанові сполукиuk_UA
dc.subjectхарчова промисловостьuk_UA
dc.subjectAmelanchier Ovalisuk_UA
dc.subjectHibiscus Sabdariffauk_UA
dc.titleПерспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__8.pdf287.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.