Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3961
Название: | Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості |
Авторы: | Павлюк, Р. Ю. Павлишин, М. Л. |
Ключевые слова: | БАД;антоціанові сполуки;харчова промисловость;Amelanchier Ovalis;Hibiscus Sabdariffa |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Павлюк Р. Ю., Павлишин М. Л. Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 40-47. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто можливість переробки рослинної сировини в БАД для
харчової промисловості. Досліджено фізико-хімічні властивості та вміст
антоціанових сполук лікарсько-технічної рослинної сировини: ягід Amelanchier
Ovalis і квітів Hibiscus Sabdariffa. The possibility of processing herbal supplements in the food industry. The physico-chemical properties and content of anthocyanin compounds medical-technical plant material: berries Amelanchier Ovalis and flowers Hibiscus Sabdariffa. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3961 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__8.pdf | 287.87 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.