Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39601
Назва: Дослідження впливу теплопровідності та температури випаровування рідкої фази на кінетику температури сировини під час ЗТП-сушіння
Автори: Погожих, М. І.
Пак, А. В.
Пак, А. О.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Пак А. В., Пак А. О. Дослідження впливу теплопровідності та температури випаровування рідкої фази на кінетику температури сировини під час ЗТП-сушіння. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 19-20.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39601
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_19-20.pdf244.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.