Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2015
Випуск 2 (22)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 36.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2015
Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямування
Пасічний, Василь Миколайович
;
Гередчук, Аліна Михайлівна
;
Герасименко, Марина Юріївна
;
Неводюк, Ірина Василівна
2015
Напрями реформування галузі рибного господарства України
Сидоренко, Олена Володимирівна
;
Коротецький, Василь Павлович
;
Боліла, Надія Олександрівна
2015
Експериментальне дослідження впливу апаратів із зустрічними закрученими потоками на ефективність уловлення
Савченко-Перерва, Марина Юріївна
2015
Використання сучасних інженерних рішень під час проектування систем холодопостачання на шляху до енергозбереження та енергоефективності
Петренко, Олена Володимирівна
;
Cеменюк, Дмитро Павлович
2015
Use of dihydroquercetine in alcohol-free beverages
Mykhailov, Valeriy
;
Mayak, Olga
;
Sardarov, Aziz
2015
Дослідження безпеки варених ковбас, що містять барвник із крові, за санітарно-бактеріологічними показниками
Колесник, Тетяна Леонідівна
;
Колесник, Аліна Олексіївна
2015
Довготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтах
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
2015
Двохетапне випікання хліба з використанням проміжного вакуумно-випарного охолодження
Ковальов, Олександр Володимирович
;
Миколів, Іван Михайлович
;
Бабко, Євген Миколайович
;
Якобчук, Роман Леонідович
2015
Динаміка якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання
Шубіна, Лідія Юріївна
;
Доманова, Олена Володимирівна
;
Дзигар, Віка Сергіївна
2015
Використання молочної сироватки для отримання екстрактів на основі листя стевії
Ющенко, Наталія Михайлівна
;
Белемець, Тетяна Олександрівна
Перегляд
Автор
3
Borysova, Alina
3
Головко, Микола Павлович
2
Pavlyuk, Raisa
2
Борисова, Аліна Олексіївна
2
Головко, Тетяна Миколаївна
2
Дейниченко, Григорій Вікторович
2
Доманова, Олена Володимирівна
2
Запаренко, Ганна Володимирівна
2
Крутовий, Жорж Андрійович
2
Черевко, Олександр Іванович
.
далі >
Тема
2
cryogenic freezing
2
deficient nutrients
2
minerals
2
storage
2
дефицитные нутриенты
2
дефіцитні нутрієнти
2
зберігання
2
криогенное замораживание
2
кріогенне заморожування
2
мінеральні речовини
.
далі >
за датою випуску
36
2015
Has File(s)
36
true