Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2015
Випуск 2 (22)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 36.
назад
1
2
3
4
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2015
Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямування
Пасічний, Василь Миколайович
;
Гередчук, Аліна Михайлівна
;
Герасименко, Марина Юріївна
;
Неводюк, Ірина Василівна
2015
Напрями реформування галузі рибного господарства України
Сидоренко, Олена Володимирівна
;
Коротецький, Василь Павлович
;
Боліла, Надія Олександрівна
2015
Експериментальне дослідження впливу апаратів із зустрічними закрученими потоками на ефективність уловлення
Савченко-Перерва, Марина Юріївна
2015
Використання сучасних інженерних рішень під час проектування систем холодопостачання на шляху до енергозбереження та енергоефективності
Петренко, Олена Володимирівна
;
Cеменюк, Дмитро Павлович
2015
Use of dihydroquercetine in alcohol-free beverages
Mykhailov, Valeriy
;
Mayak, Olga
;
Sardarov, Aziz
2015
Дослідження безпеки варених ковбас, що містять барвник із крові, за санітарно-бактеріологічними показниками
Колесник, Тетяна Леонідівна
;
Колесник, Аліна Олексіївна
2015
Довготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтах
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
2015
Двохетапне випікання хліба з використанням проміжного вакуумно-випарного охолодження
Ковальов, Олександр Володимирович
;
Миколів, Іван Михайлович
;
Бабко, Євген Миколайович
;
Якобчук, Роман Леонідович
2015
Динаміка якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання
Шубіна, Лідія Юріївна
;
Доманова, Олена Володимирівна
;
Дзигар, Віка Сергіївна
2015
Використання молочної сироватки для отримання екстрактів на основі листя стевії
Ющенко, Наталія Михайлівна
;
Белемець, Тетяна Олександрівна
Просмотр
Автор
3
Borysova, Alina
3
Головко, Микола Павлович
2
Pavlyuk, Raisa
2
Борисова, Аліна Олексіївна
2
Головко, Тетяна Миколаївна
2
Дейниченко, Григорій Вікторович
2
Доманова, Олена Володимирівна
2
Запаренко, Ганна Володимирівна
2
Крутовий, Жорж Андрійович
2
Черевко, Олександр Іванович
.
дальше >
Тема
2
cryogenic freezing
2
deficient nutrients
2
minerals
2
storage
2
дефицитные нутриенты
2
дефіцитні нутрієнти
2
зберігання
2
криогенное замораживание
2
кріогенне заморожування
2
мінеральні речовини
.
дальше >
по дате выпуска
36
2015
Has File(s)
36
true