Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3959
Назва: | Напої для спортсменів нового покоління |
Автори: | Козонова, Ю. О. |
Ключові слова: | функціональні напої;напої;напої для спортсменів |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Козонова Ю. О. Напої для спортсменів нового покоління. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 33-40. |
Короткий огляд (реферат): | Одним із сучасних напрямів розвитку харчової індустрії є виробництво
функціональних напоїв. Запропоновано можливість розширення асортименту
соковмісних напоїв за рахунок уведення до їх складу енергетичної складової у
вигляді борошна бобових та злакових культур, що дозволяє отримати
продукт із підвищеною харчовою цінністю та функціональністю. One of the modern food industry development streams is the functional beverages production. In this article the assortment increase juicy beverages opportunity is represented. It is offered to add an energetic compound to the juices. For this purpose the grain-growing and bean flour is used. It allows to get the product a high food value and functionality. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3959 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__7.pdf | 275.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.