Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3959
Название: | Напої для спортсменів нового покоління |
Авторы: | Козонова, Ю. О. |
Ключевые слова: | функціональні напої;напої;напої для спортсменів |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Козонова Ю. О. Напої для спортсменів нового покоління. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 33-40. |
Краткий осмотр (реферат): | Одним із сучасних напрямів розвитку харчової індустрії є виробництво
функціональних напоїв. Запропоновано можливість розширення асортименту
соковмісних напоїв за рахунок уведення до їх складу енергетичної складової у
вигляді борошна бобових та злакових культур, що дозволяє отримати
продукт із підвищеною харчовою цінністю та функціональністю. One of the modern food industry development streams is the functional beverages production. In this article the assortment increase juicy beverages opportunity is represented. It is offered to add an energetic compound to the juices. For this purpose the grain-growing and bean flour is used. It allows to get the product a high food value and functionality. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3959 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__7.pdf | 275.57 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.