Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39592
Назва: Екологічні аспекти приготування відварів лікарської рослинної сировини
Автори: Рильський, О. Ф.
Петруша, Ю. Ю.
Камєнова, О. П.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Рильський О. Ф., Петруша Ю. Ю., Камєнова О. П. Екологічні аспекти приготування відварів лікарської рослинної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 7-8.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39592
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_7-8.pdf215.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.