Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39592
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРильський, О. Ф.-
dc.contributor.authorПетруша, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorКамєнова, О. П.-
dc.date.accessioned2023-09-19T07:41:05Z-
dc.date.available2023-09-19T07:41:05Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationРильський О. Ф., Петруша Ю. Ю., Камєнова О. П. Екологічні аспекти приготування відварів лікарської рослинної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 7-8.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39592-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЕкологічні аспекти приготування відварів лікарської рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_7-8.pdf215.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.