Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39592
Название: Екологічні аспекти приготування відварів лікарської рослинної сировини
Авторы: Рильський, О. Ф.
Петруша, Ю. Ю.
Камєнова, О. П.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Рильський О. Ф., Петруша Ю. Ю., Камєнова О. П. Екологічні аспекти приготування відварів лікарської рослинної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 7-8.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39592
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_7-8.pdf215.78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.