Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39591
Назва: | Інноваційна технологія отримання сухих пайків для гарячого харчування військовослужбовців |
Автори: | Петрова, Ж. О. Снєжкін, Ю. Ф. Самойленко, К. М. Перепеличний, О. В. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Петрова Ж. О., Снєжкін Ю. Ф., Самойленко К. М., Перепеличний О. В. Інноваційна технологія отримання сухих пайків для гарячого харчування військовослужбовців. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 5-6. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39591 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_5-6.pdf | 232.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.