Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39591
Назва: Інноваційна технологія отримання сухих пайків для гарячого харчування військовослужбовців
Автори: Петрова, Ж. О.
Снєжкін, Ю. Ф.
Самойленко, К. М.
Перепеличний, О. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Петрова Ж. О., Снєжкін Ю. Ф., Самойленко К. М., Перепеличний О. В. Інноваційна технологія отримання сухих пайків для гарячого харчування військовослужбовців. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 5-6.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39591
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_5-6.pdf232.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.