Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39591
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетрова, Ж. О.-
dc.contributor.authorСнєжкін, Ю. Ф.-
dc.contributor.authorСамойленко, К. М.-
dc.contributor.authorПерепеличний, О. В.-
dc.date.accessioned2023-09-19T07:39:11Z-
dc.date.available2023-09-19T07:39:11Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПетрова Ж. О., Снєжкін Ю. Ф., Самойленко К. М., Перепеличний О. В. Інноваційна технологія отримання сухих пайків для гарячого харчування військовослужбовців. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 5-6.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39591-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційна технологія отримання сухих пайків для гарячого харчування військовослужбовцівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_5-6.pdf232.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.