Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39591
Название: Інноваційна технологія отримання сухих пайків для гарячого харчування військовослужбовців
Авторы: Петрова, Ж. О.
Снєжкін, Ю. Ф.
Самойленко, К. М.
Перепеличний, О. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Петрова Ж. О., Снєжкін Ю. Ф., Самойленко К. М., Перепеличний О. В. Інноваційна технологія отримання сухих пайків для гарячого харчування військовослужбовців. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 5-6.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39591
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_5-6.pdf232.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.