Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39591
Title: Інноваційна технологія отримання сухих пайків для гарячого харчування військовослужбовців
Authors: Петрова, Ж. О.
Снєжкін, Ю. Ф.
Самойленко, К. М.
Перепеличний, О. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Петрова Ж. О., Снєжкін Ю. Ф., Самойленко К. М., Перепеличний О. В. Інноваційна технологія отримання сухих пайків для гарячого харчування військовослужбовців. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 5-6.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39591
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_5-6.pdf232.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.