Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3959
Title: | Напої для спортсменів нового покоління |
Authors: | Козонова, Ю. О. |
Keywords: | функціональні напої;напої;напої для спортсменів |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Козонова Ю. О. Напої для спортсменів нового покоління. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 33-40. |
Abstract: | Одним із сучасних напрямів розвитку харчової індустрії є виробництво
функціональних напоїв. Запропоновано можливість розширення асортименту
соковмісних напоїв за рахунок уведення до їх складу енергетичної складової у
вигляді борошна бобових та злакових культур, що дозволяє отримати
продукт із підвищеною харчовою цінністю та функціональністю. One of the modern food industry development streams is the functional beverages production. In this article the assortment increase juicy beverages opportunity is represented. It is offered to add an energetic compound to the juices. For this purpose the grain-growing and bean flour is used. It allows to get the product a high food value and functionality. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3959 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__7.pdf | 275.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.