Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39579
Назва: Франчайзинг в Україні: проблеми та перспективи розвитку підприємств ресторанного господарства
Автори: Будаєва, А. І.
Науковий керівник : Дуб, В. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Будаєва А. І. Франчайзинг в Україні: проблеми та перспективи розвитку підприємств ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дуб В. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 286.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39579
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1-286.pdf190.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.