Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39578
Назва: Використання комбінованого процессу для очищення цибулі ріпчастої
Автори: Будаєва, А. І.
Науковий керівник : Терешкін, О. Г.
Дмитревський, Д. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Василець І. В. Використання комбінованого процессу для очищення цибулі ріпчастої. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 287.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39578
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_287-287.pdf156.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.