Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39578
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТерешкін, О. Г.-
dc.contributor.advisorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorБудаєва, А. І.-
dc.date.accessioned2023-09-19T06:00:07Z-
dc.date.available2023-09-19T06:00:07Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВасилець І. В. Використання комбінованого процессу для очищення цибулі ріпчастої. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 287.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39578-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання комбінованого процессу для очищення цибулі ріпчастоїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_287-287.pdf156.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.