Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39571
Назва: | Розробка рецептури м’ясоовочевих котлет“Ніжність” |
Автори: | Хохитва, К. В. Медведева, В. В. Момот, В. О. |
Науковий керівник : | Черевко, О. І. Михайлов, В. М. Ляшенко, Б. В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Хохитва К. В., Медведева В. В., Момот В. О. Розробка рецептури м’ясоовочевих котлет“Ніжність”. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 279. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39571 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_279-279.pdf | 121.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.