Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39571
Назва: Розробка рецептури м’ясоовочевих котлет“Ніжність”
Автори: Хохитва, К. В.
Медведева, В. В.
Момот, В. О.
Науковий керівник : Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Хохитва К. В., Медведева В. В., Момот В. О. Розробка рецептури м’ясоовочевих котлет“Ніжність”. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 279.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39571
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_279-279.pdf121.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.