Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39396
Title: | Використання дисперсності трикомпонентної пасти як чинника стабільності структури паст із плодово-ягідної сировини |
Authors: | Харлап, М. Д. Криеренко, А. Д. Топалов, І. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Харлап М. Д., Криеренко А. Д., Топалов І. О. Використання дисперсності трикомпонентної пасти як чинника стабільності структури паст із плодово-ягідної сировини . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 277. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39396 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_277-277.pdf | 121.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.