Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39396
Назва: | Використання дисперсності трикомпонентної пасти як чинника стабільності структури паст із плодово-ягідної сировини |
Автори: | Харлап, М. Д. Криеренко, А. Д. Топалов, І. О. |
Науковий керівник : | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Харлап М. Д., Криеренко А. Д., Топалов І. О. Використання дисперсності трикомпонентної пасти як чинника стабільності структури паст із плодово-ягідної сировини . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 277. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39396 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_277-277.pdf | 121.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.