Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39396
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.advisorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.authorХарлап, М. Д.-
dc.contributor.authorКриеренко, А. Д.-
dc.contributor.authorТопалов, І. О.-
dc.date.accessioned2023-09-14T07:11:54Z-
dc.date.available2023-09-14T07:11:54Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationХарлап М. Д., Криеренко А. Д., Топалов І. О. Використання дисперсності трикомпонентної пасти як чинника стабільності структури паст із плодово-ягідної сировини . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 277.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39396-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання дисперсності трикомпонентної пасти як чинника стабільності структури паст із плодово-ягідної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_277-277.pdf121.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.