Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39396
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.advisor | Кіптела, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Харлап, М. Д. | - |
dc.contributor.author | Криеренко, А. Д. | - |
dc.contributor.author | Топалов, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-14T07:11:54Z | - |
dc.date.available | 2023-09-14T07:11:54Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Харлап М. Д., Криеренко А. Д., Топалов І. О. Використання дисперсності трикомпонентної пасти як чинника стабільності структури паст із плодово-ягідної сировини . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 277. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39396 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання дисперсності трикомпонентної пасти як чинника стабільності структури паст із плодово-ягідної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_277-277.pdf | 121.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.