Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39396
Title: Використання дисперсності трикомпонентної пасти як чинника стабільності структури паст із плодово-ягідної сировини
Authors: Харлап, М. Д.
Криеренко, А. Д.
Топалов, І. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Харлап М. Д., Криеренко А. Д., Топалов І. О. Використання дисперсності трикомпонентної пасти як чинника стабільності структури паст із плодово-ягідної сировини . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 277.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39396
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_277-277.pdf121.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.