Випуск 2 (26) : [38] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 38
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Реалізація інноваційних підходів до навчання з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологійЧаговець, Віта Віталіївна; Чаговець, Микола Олексійович
2017Особливості здійснення попереднього документального контролю та експеризи пастили в ході зовнішньоекономічних операційДюкарева, Галина Іванівна; Романюк, Анна Ігорівна
2017Вплив технологічних чинників на колір рослинної сировиниДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Ленерт, Світлана Олександрівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2017До питання визначення електропровідності натуральної шкіриЗахаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна
2017Аналіз існуючих способів визначення якості продуктів харчування за кольоромКіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович
2017Вивчення взаємодії желатину і вітаміну С в модельних системахЄвлаш, Вікторія Владленівна; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Железняк, Зинаїда Валеріївна
2017Наближений метод пошуку екстремуму функціонала на множині перестановокТормосов, Юрій Михайлович; Стоян, Євген Юрійович; Якушенко, Євген Миколайович
2017Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовищаМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Ялинич, Станіслав Ігорович
2017Двоетапна фільтрація раціонів одноразового споживання для створення систем харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Мовенко, Сергій Юрійович; Борисова, Аліна Олексіївна
2017Дослідження якості сухого екстракту кореня імбируРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Абрамова, Асьят Георгіївна
2017Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шротуГуменюк, Оксана Леонідівна; Городиська, Олена Володимирівна; Ксенюк, Марія Павлівна
2017Швидкість охолодження плодів перцю солодкого технічної стадії стиглостіКолтунов, Віктор Андрійович; Калайда, Катерина Василівна
2017Вивчення технологічних властивостей сумішей гідроколоїдівКамсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Бударіна, Аліна Ігорівна; Погорєлов, Микита Олегович; Бондаренко, Павло Олексійович
2017Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбасОнищенко, В’ячеслав Миколайович; Селютіна, Галина Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, Артем В’ячеславович
2017Дослідження впливу біологічно активної добавки на процеси окиснення ліпідівЦихановська, Ірина Василівна; Демидов, Ігор Миколайович; Александров, Олександр Валентинович; Гонтар, Тетяна Борисівна; Павлоцька, Лариса Федорівна
2017Забезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціонуЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лук’янчиков, Павло Володимирович; Борисова, Аліна Олексіївна
2017Реологічні властивості основних видів м’ясного фаршу, що переробляються в емульситаторіМирошніченко, Костянтин Анатолійович; Батраченко, Олександр Вікторович
2017Создание новейших конструкций наклонных ковшовых элеваторов путём модернизации существующихМихайлов, Валерий Михайлович; Шевченко, Андрей Александрович; Удовикова, Светлана Владимировна; Гайдар, Наталия Александровна
2017Прискорення емульсії як основний фактор гідродинамічного диспергування жирової фази молокаСамойчук, Кирило Олегович
2017Удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбураАфукова, Наталія Олександрівна; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Бондаренко, Роман Юрійович
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 38