Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 38
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Реалізація інноваційних підходів до навчання з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій | Чаговець, Віта Віталіївна; Чаговець, Микола Олексійович |
2017 | Особливості здійснення попереднього документального контролю та експеризи пастили в ході зовнішньоекономічних операцій | Дюкарева, Галина Іванівна; Романюк, Анна Ігорівна |
2017 | Вплив технологічних чинників на колір рослинної сировини | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Ленерт, Світлана Олександрівна; Борисова, Аліна Олексіївна |
2017 | До питання визначення електропровідності натуральної шкіри | Захаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна |
2017 | Аналіз існуючих способів визначення якості продуктів харчування за кольором | Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович |
2017 | Вивчення взаємодії желатину і вітаміну С в модельних системах | Євлаш, Вікторія Владленівна; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Железняк, Зинаїда Валеріївна |
2017 | Наближений метод пошуку екстремуму функціонала на множині перестановок | Тормосов, Юрій Михайлович; Стоян, Євген Юрійович; Якушенко, Євген Миколайович |
2017 | Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовища | Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Ялинич, Станіслав Ігорович |
2017 | Двоетапна фільтрація раціонів одноразового споживання для створення систем харчування | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Мовенко, Сергій Юрійович; Борисова, Аліна Олексіївна |
2017 | Дослідження якості сухого екстракту кореня імбиру | Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Абрамова, Асьят Георгіївна |
2017 | Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шроту | Гуменюк, Оксана Леонідівна; Городиська, Олена Володимирівна; Ксенюк, Марія Павлівна |
2017 | Швидкість охолодження плодів перцю солодкого технічної стадії стиглості | Колтунов, Віктор Андрійович; Калайда, Катерина Василівна |
2017 | Вивчення технологічних властивостей сумішей гідроколоїдів | Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Бударіна, Аліна Ігорівна; Погорєлов, Микита Олегович; Бондаренко, Павло Олексійович |
2017 | Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбас | Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Селютіна, Галина Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, Артем В’ячеславович |
2017 | Дослідження впливу біологічно активної добавки на процеси окиснення ліпідів | Цихановська, Ірина Василівна; Демидов, Ігор Миколайович; Александров, Олександр Валентинович; Гонтар, Тетяна Борисівна; Павлоцька, Лариса Федорівна |
2017 | Забезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціону | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лук’янчиков, Павло Володимирович; Борисова, Аліна Олексіївна |
2017 | Реологічні властивості основних видів м’ясного фаршу, що переробляються в емульситаторі | Мирошніченко, Костянтин Анатолійович; Батраченко, Олександр Вікторович |
2017 | Создание новейших конструкций наклонных ковшовых элеваторов путём модернизации существующих | Михайлов, Валерий Михайлович; Шевченко, Андрей Александрович; Удовикова, Светлана Владимировна; Гайдар, Наталия Александровна |
2017 | Прискорення емульсії як основний фактор гідродинамічного диспергування жирової фази молока | Самойчук, Кирило Олегович |
2017 | Удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура | Афукова, Наталія Олександрівна; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Бондаренко, Роман Юрійович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 38