Випуск 2 (26) : [38] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 38
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Реалізація інноваційних підходів до навчання з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологійЧаговець, Віта Віталіївна; Чаговець, Микола Олексійович
2017Особливості здійснення попереднього документального контролю та експеризи пастили в ході зовнішньоекономічних операційДюкарева, Галина Іванівна; Романюк, Анна Ігорівна
2017Вплив технологічних чинників на колір рослинної сировиниДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Ленерт, Світлана Олександрівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2017До питання визначення електропровідності натуральної шкіриЗахаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна
2017Аналіз існуючих способів визначення якості продуктів харчування за кольоромКіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович
2017Вивчення взаємодії желатину і вітаміну С в модельних системахЄвлаш, Вікторія Владленівна; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Железняк, Зинаїда Валеріївна
2017Наближений метод пошуку екстремуму функціонала на множині перестановокТормосов, Юрій Михайлович; Стоян, Євген Юрійович; Якушенко, Євген Миколайович
2017Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовищаМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Ялинич, Станіслав Ігорович
2017Двоетапна фільтрація раціонів одноразового споживання для створення систем харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Мовенко, Сергій Юрійович; Борисова, Аліна Олексіївна
2017Дослідження якості сухого екстракту кореня імбируРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Абрамова, Асьят Георгіївна
2017Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шротуГуменюк, Оксана Леонідівна; Городиська, Олена Володимирівна; Ксенюк, Марія Павлівна
2017Швидкість охолодження плодів перцю солодкого технічної стадії стиглостіКолтунов, Віктор Андрійович; Калайда, Катерина Василівна
2017Вивчення технологічних властивостей сумішей гідроколоїдівКамсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Бударіна, Аліна Ігорівна; Погорєлов, Микита Олегович; Бондаренко, Павло Олексійович
2017Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбасОнищенко, В’ячеслав Миколайович; Селютіна, Галина Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, Артем В’ячеславович
2017Дослідження впливу біологічно активної добавки на процеси окиснення ліпідівЦихановська, Ірина Василівна; Демидов, Ігор Миколайович; Александров, Олександр Валентинович; Гонтар, Тетяна Борисівна; Павлоцька, Лариса Федорівна
2017Забезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціонуЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лук’янчиков, Павло Володимирович; Борисова, Аліна Олексіївна
2017Реологічні властивості основних видів м’ясного фаршу, що переробляються в емульситаторіМирошніченко, Костянтин Анатолійович; Батраченко, Олександр Вікторович
2017Создание новейших конструкций наклонных ковшовых элеваторов путём модернизации существующихМихайлов, Валерий Михайлович; Шевченко, Андрей Александрович; Удовикова, Светлана Владимировна; Гайдар, Наталия Александровна
2017Прискорення емульсії як основний фактор гідродинамічного диспергування жирової фази молокаСамойчук, Кирило Олегович
2017Удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбураАфукова, Наталія Олександрівна; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Бондаренко, Роман Юрійович
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 38