Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39202
Название: Упровадження комплексної системи управління якістю для більш динамічного розвитку м’ясопереробного підприємства
Авторы: Шкода, О. О.
Научный руководитель: Одарченко, М. С.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шкода О. О. Упровадження комплексної системи управління якістю для більш динамічного розвитку м’ясопереробного підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Одарченко М. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.255.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39202
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_255-255.pdf144.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.