Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39202
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Одарченко, М. С. | - |
dc.contributor.author | Шкода, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-11T06:13:20Z | - |
dc.date.available | 2023-09-11T06:13:20Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Шкода О. О. Упровадження комплексної системи управління якістю для більш динамічного розвитку м’ясопереробного підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Одарченко М. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.255. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39202 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Упровадження комплексної системи управління якістю для більш динамічного розвитку м’ясопереробного підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_255-255.pdf | 144.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.