Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39198
Назва: | Безпечність копченої риби, виготовленої за допомогою традиційної технології та із застосуванням «рідкого диму» |
Автори: | Соколова, А. С. |
Науковий керівник : | Карбівнича, Т. В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Соколова А. С. Безпечність копченої риби, виготовленої за допомогою традиційної технології та із застосуванням «рідкого диму». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Карбівнича Т. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.251. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39198 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_251-251.pdf | 144.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.