Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39198
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКарбівнича, Т. В.-
dc.contributor.authorСоколова, А. С.-
dc.date.accessioned2023-09-11T06:04:40Z-
dc.date.available2023-09-11T06:04:40Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСоколова А. С. Безпечність копченої риби, виготовленої за допомогою традиційної технології та із застосуванням «рідкого диму». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Карбівнича Т. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.251.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39198-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleБезпечність копченої риби, виготовленої за допомогою традиційної технології та із застосуванням «рідкого диму»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_251-251.pdf144.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.