Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39198
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Карбівнича, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Соколова, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-11T06:04:40Z | - |
dc.date.available | 2023-09-11T06:04:40Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Соколова А. С. Безпечність копченої риби, виготовленої за допомогою традиційної технології та із застосуванням «рідкого диму». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Карбівнича Т. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.251. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39198 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Безпечність копченої риби, виготовленої за допомогою традиційної технології та із застосуванням «рідкого диму» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_251-251.pdf | 144.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.