Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39198
Title: Безпечність копченої риби, виготовленої за допомогою традиційної технології та із застосуванням «рідкого диму»
Authors: Соколова, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Карбівнича, Т. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Соколова А. С. Безпечність копченої риби, виготовленої за допомогою традиційної технології та із застосуванням «рідкого диму». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Карбівнича Т. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.251.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39198
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_251-251.pdf144.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.