Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39193
Title: Методи боротьби з фальсифікацією харчової продукції
Authors: Нестер, І. О.
Нестер, Ю. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Чорна, Т. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нестер І. О., Нестер Ю. О. Методи боротьби з фальсифікацією харчової продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Чорна Т. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.246.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39193
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_246-246.pdf144.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.