Випуск 2 (28) : [25] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 25 з 25
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Покращення якості козиного зернистого сиру під впливом закваски, збагаченої препаратом "Бетавітон"Рижкова, Таїсія Миколаївна; Дюкарева, Галина Іванівна
2018Удосконалення рецептурного складу посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів)Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна
2018Медико-біологічні дослідження добавки дієтичної селен-білкової та соусу з її використаннямГоловко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Применко, Владислав Геннадійович
2018Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберіганняЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна
2018Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" – плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактикиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Тельонков, Олександр Євгенович; Погарський, Олексій Сергійович; Какадій, Юлія Петрівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 25 з 25