Випуск 2 (28) : [25] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 25 of 25
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Покращення якості козиного зернистого сиру під впливом закваски, збагаченої препаратом "Бетавітон"Рижкова, Таїсія Миколаївна; Дюкарева, Галина Іванівна
2018Удосконалення рецептурного складу посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів)Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна
2018Медико-біологічні дослідження добавки дієтичної селен-білкової та соусу з її використаннямГоловко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Применко, Владислав Геннадійович
2018Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберіганняЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна
2018Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" – плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактикиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Тельонков, Олександр Євгенович; Погарський, Олексій Сергійович; Какадій, Юлія Петрівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 25 of 25