Випуск 2 (28)
: [25]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 25 of 25
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Покращення якості козиного зернистого сиру під впливом закваски, збагаченої препаратом "Бетавітон" | Рижкова, Таїсія Миколаївна; Дюкарева, Галина Іванівна |
2018 | Удосконалення рецептурного складу посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) | Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна |
2018 | Медико-біологічні дослідження добавки дієтичної селен-білкової та соусу з її використанням | Головко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Применко, Владислав Геннадійович |
2018 | Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберігання | Желєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна |
2018 | Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" – плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактики | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Тельонков, Олександр Євгенович; Погарський, Олексій Сергійович; Какадій, Юлія Петрівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 25 of 25