Випуск 2 (28) : [25] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 25
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Формування споживчих властивостей гелів для душуДоманова, Олена Володимирівна; Шуляк, Ірина Геннадіївна
2018Визначення діелектричної проникності вологої шкіриЗахаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна; Смоленський, Олексій Володимирович; Колієнко, Владислав Володимирович
2018Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jellyGubsky, Sergey; Dobrovolska, Olena; Aksonova, Olena; Evlash, Viktoriya; Zheleznyak Zinaida
2018Обґрунтування застосування екстрактів із рослинної сировини під час зберігання плодів перцюДубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Сібірякова, Катерина Сергіївна; Гриценко, Олег Юрійович
2018Технологія кондитерської глазурі з використанням виноградних порошків як альтернативи какао-порошкуГородиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Буштрук, Ігор Валерійович
2018Дослідження вмісту токсичних елементів у ягідних соусах із йодвміщуючими добавкамиДейниченко, Григорій Вікторович; Листопад, Тамара Сергіївна
2018Оцінка фізико-механічних властивостей склеєних кишкових плівок, пластифікованих гліцериномМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович
2018Визначення якісного складу ультрафільтраційного концентрату знежиреного молокаДейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Кіріченко, Юрій Олександрович; Мельник, Ольга Євгенівна; Відміцький, Владислав Вадимович
2018Дослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумуванняМихайлов, Валерій Михайлович; Хареба, Олена Василівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Мирошник, Катерина Володимирівна
2018Удосконалення способу отримання рибного бульйону зі ставкової рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Максименко, Микита Михайлович; Гулий, Аскольд Вікторович
2018Автоматическое сопровождение движущихся на конвейере объектов по видеосигналу в условиях пищевой промышленностиЦвиркун, Людмила Александровна; Цвиркун, Сергей Леонидович
2018Обґрунтування режимів сушіння насіння гарбуза насіннєвого призначення з конвективним підведенням теплотиПазюк, Вадим Михайлович
2018Development of equipment for implementation of the combined process of Jerusalem artichoke peelingDmytrevskyi, Dmytro; Horielkov, Dmytro; Lazurenko, Ruslan; Procenko, Oleg
2018Analysis of equipment for producing powdered food productsPotapov, Volodymyr; Borysova, Alina; Pedorych, Iryna
2018Особенности определения влагосодержания пищевых продуктов методом ЯМРТоряник, Дмитрий Александрович; Дьяков, Александр Георгиевич; Павлюк, Игорь Николаевич
2018Розробка апаратурного оформлення виробництва концентратів знежиреної молочної cировиниДейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Мазняк, Захар Олександрович; Перекрест, Володимир Вікторович; Бургар, Сергій Васильович
2018Використання шроту олійних культур у технології борошняних кондитерських виробівКравченко, Михайло Федорович; Ярошенко, Наталя Юріївна; Михайлик, Віталій Сергійович
2018Дослідження процесу ферментації бульб топінамбураБіленька, Ірина Ремівна; Лазаренко, Наталя Анатоліївна; Золовська, Олена Василівна
2018Конкурентоспроможність екструдованих зернових продуктів на основі зерна злакових культурБуняк, Олена Василівна; Валевська, Людмила Олександрівна; Соц, Сергій Михайлович
2018Розробка рецептури сирного мафіну "Snowball"Дзюба, Надія Анатоліївна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 25