Випуск 2 (28) : [25] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 25
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2018Формування споживчих властивостей гелів для душуДоманова, Олена Володимирівна; Шуляк, Ірина Геннадіївна
2018Визначення діелектричної проникності вологої шкіриЗахаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна; Смоленський, Олексій Володимирович; Колієнко, Владислав Володимирович
2018Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jellyGubsky, Sergey; Dobrovolska, Olena; Aksonova, Olena; Evlash, Viktoriya; Zheleznyak Zinaida
2018Обґрунтування застосування екстрактів із рослинної сировини під час зберігання плодів перцюДубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Сібірякова, Катерина Сергіївна; Гриценко, Олег Юрійович
2018Технологія кондитерської глазурі з використанням виноградних порошків як альтернативи какао-порошкуГородиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Буштрук, Ігор Валерійович
2018Дослідження вмісту токсичних елементів у ягідних соусах із йодвміщуючими добавкамиДейниченко, Григорій Вікторович; Листопад, Тамара Сергіївна
2018Оцінка фізико-механічних властивостей склеєних кишкових плівок, пластифікованих гліцериномМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович
2018Визначення якісного складу ультрафільтраційного концентрату знежиреного молокаДейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Кіріченко, Юрій Олександрович; Мельник, Ольга Євгенівна; Відміцький, Владислав Вадимович
2018Дослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумуванняМихайлов, Валерій Михайлович; Хареба, Олена Василівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Мирошник, Катерина Володимирівна
2018Удосконалення способу отримання рибного бульйону зі ставкової рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Максименко, Микита Михайлович; Гулий, Аскольд Вікторович
2018Автоматическое сопровождение движущихся на конвейере объектов по видеосигналу в условиях пищевой промышленностиЦвиркун, Людмила Александровна; Цвиркун, Сергей Леонидович
2018Обґрунтування режимів сушіння насіння гарбуза насіннєвого призначення з конвективним підведенням теплотиПазюк, Вадим Михайлович
2018Development of equipment for implementation of the combined process of Jerusalem artichoke peelingDmytrevskyi, Dmytro; Horielkov, Dmytro; Lazurenko, Ruslan; Procenko, Oleg
2018Analysis of equipment for producing powdered food productsPotapov, Volodymyr; Borysova, Alina; Pedorych, Iryna
2018Особенности определения влагосодержания пищевых продуктов методом ЯМРТоряник, Дмитрий Александрович; Дьяков, Александр Георгиевич; Павлюк, Игорь Николаевич
2018Розробка апаратурного оформлення виробництва концентратів знежиреної молочної cировиниДейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Мазняк, Захар Олександрович; Перекрест, Володимир Вікторович; Бургар, Сергій Васильович
2018Використання шроту олійних культур у технології борошняних кондитерських виробівКравченко, Михайло Федорович; Ярошенко, Наталя Юріївна; Михайлик, Віталій Сергійович
2018Дослідження процесу ферментації бульб топінамбураБіленька, Ірина Ремівна; Лазаренко, Наталя Анатоліївна; Золовська, Олена Василівна
2018Конкурентоспроможність екструдованих зернових продуктів на основі зерна злакових культурБуняк, Олена Василівна; Валевська, Людмила Олександрівна; Соц, Сергій Михайлович
2018Розробка рецептури сирного мафіну "Snowball"Дзюба, Надія Анатоліївна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 25