Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 25
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2018 | Формування споживчих властивостей гелів для душу | Доманова, Олена Володимирівна; Шуляк, Ірина Геннадіївна |
2018 | Визначення діелектричної проникності вологої шкіри | Захаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна; Смоленський, Олексій Володимирович; Колієнко, Владислав Володимирович |
2018 | Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jelly | Gubsky, Sergey; Dobrovolska, Olena; Aksonova, Olena; Evlash, Viktoriya; Zheleznyak Zinaida |
2018 | Обґрунтування застосування екстрактів із рослинної сировини під час зберігання плодів перцю | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Сібірякова, Катерина Сергіївна; Гриценко, Олег Юрійович |
2018 | Технологія кондитерської глазурі з використанням виноградних порошків як альтернативи какао-порошку | Городиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Буштрук, Ігор Валерійович |
2018 | Дослідження вмісту токсичних елементів у ягідних соусах із йодвміщуючими добавками | Дейниченко, Григорій Вікторович; Листопад, Тамара Сергіївна |
2018 | Оцінка фізико-механічних властивостей склеєних кишкових плівок, пластифікованих гліцерином | Михайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович |
2018 | Визначення якісного складу ультрафільтраційного концентрату знежиреного молока | Дейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Кіріченко, Юрій Олександрович; Мельник, Ольга Євгенівна; Відміцький, Владислав Вадимович |
2018 | Дослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумування | Михайлов, Валерій Михайлович; Хареба, Олена Василівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Мирошник, Катерина Володимирівна |
2018 | Удосконалення способу отримання рибного бульйону зі ставкової риби | Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Максименко, Микита Михайлович; Гулий, Аскольд Вікторович |
2018 | Автоматическое сопровождение движущихся на конвейере объектов по видеосигналу в условиях пищевой промышленности | Цвиркун, Людмила Александровна; Цвиркун, Сергей Леонидович |
2018 | Обґрунтування режимів сушіння насіння гарбуза насіннєвого призначення з конвективним підведенням теплоти | Пазюк, Вадим Михайлович |
2018 | Development of equipment for implementation of the combined process of Jerusalem artichoke peeling | Dmytrevskyi, Dmytro; Horielkov, Dmytro; Lazurenko, Ruslan; Procenko, Oleg |
2018 | Analysis of equipment for producing powdered food products | Potapov, Volodymyr; Borysova, Alina; Pedorych, Iryna |
2018 | Особенности определения влагосодержания пищевых продуктов методом ЯМР | Торяник, Дмитрий Александрович; Дьяков, Александр Георгиевич; Павлюк, Игорь Николаевич |
2018 | Розробка апаратурного оформлення виробництва концентратів знежиреної молочної cировини | Дейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Мазняк, Захар Олександрович; Перекрест, Володимир Вікторович; Бургар, Сергій Васильович |
2018 | Використання шроту олійних культур у технології борошняних кондитерських виробів | Кравченко, Михайло Федорович; Ярошенко, Наталя Юріївна; Михайлик, Віталій Сергійович |
2018 | Дослідження процесу ферментації бульб топінамбура | Біленька, Ірина Ремівна; Лазаренко, Наталя Анатоліївна; Золовська, Олена Василівна |
2018 | Конкурентоспроможність екструдованих зернових продуктів на основі зерна злакових культур | Буняк, Олена Василівна; Валевська, Людмила Олександрівна; Соц, Сергій Михайлович |
2018 | Розробка рецептури сирного мафіну "Snowball" | Дзюба, Надія Анатоліївна |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 25