Випуск 1 (27) : [31] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 31 of 31
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Вплив видів бланшування яблук на процес зневоднення під час виробництва чипсівГусарова, Олена Віталіївна
2018Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентівПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Дудник, Катерина Валеріївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович
2018Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинокПерцевой, Федір Всеволодович; Бідюк, Дмитро Олегович; Кошель, Олена Юріївна
2018Розробка рецептури напівкопченої ковбаси з м’яса пекінської качкиБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Вертелецька, Наталія
2018Technology of candy caramel with dietary-functional propertiesDorokhovych, Antonella; Mazur, Liubov; Gubsky, Sergey; Evlash, Viktoriya
2018Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Какадій, Юлія Петрівна; Погарський, Олексій Сергійович; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Тельонков, Олександр Євгенович
2018Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчуванняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Погарський, Олексій Сергійович; Тельонков, Олександр Євгенович; Лосєва, Світлана Михайлівна
2018Дослідження впливу технологічних параметрів отримання гелів на основі білків тваринного походження на їх структурно-механічні властивостіПерцевой, Федір Всеволодович; Бідюк, Дмитро Олегович; Душенок, Дмитро Костянтинович
2018Дослідження впливу декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні властивості сиру кисломолочногоГринченко, Наталя Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна
2018Інтенсифікація процесу ультрафільтрації знежиреного молокаДейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Мельник, Ольга Євгенівна; Шеїна, Аліна Володимирівна
2018Development of natural nanoproducts from bean and spicy vegetables for restaurant business enterprises for healthy foodPavlyuk, Raisa; Pogarskaya, Viktoriya; Kotuyk, Тatyana; Dudnyk, Ekaterina; Pogarskiy, Aleksey; Loseva, Svitlana
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 31 of 31