Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 31 of 31
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Вплив видів бланшування яблук на процес зневоднення під час виробництва чипсів | Гусарова, Олена Віталіївна |
2018 | Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентів | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Дудник, Катерина Валеріївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович |
2018 | Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок | Перцевой, Федір Всеволодович; Бідюк, Дмитро Олегович; Кошель, Олена Юріївна |
2018 | Розробка рецептури напівкопченої ковбаси з м’яса пекінської качки | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Вертелецька, Наталія |
2018 | Technology of candy caramel with dietary-functional properties | Dorokhovych, Antonella; Mazur, Liubov; Gubsky, Sergey; Evlash, Viktoriya |
2018 | Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Какадій, Юлія Петрівна; Погарський, Олексій Сергійович; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Тельонков, Олександр Євгенович |
2018 | Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Погарський, Олексій Сергійович; Тельонков, Олександр Євгенович; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2018 | Дослідження впливу технологічних параметрів отримання гелів на основі білків тваринного походження на їх структурно-механічні властивості | Перцевой, Федір Всеволодович; Бідюк, Дмитро Олегович; Душенок, Дмитро Костянтинович |
2018 | Дослідження впливу декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні властивості сиру кисломолочного | Гринченко, Наталя Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна |
2018 | Інтенсифікація процесу ультрафільтрації знежиреного молока | Дейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Мельник, Ольга Євгенівна; Шеїна, Аліна Володимирівна |
2018 | Development of natural nanoproducts from bean and spicy vegetables for restaurant business enterprises for healthy food | Pavlyuk, Raisa; Pogarskaya, Viktoriya; Kotuyk, Тatyana; Dudnyk, Ekaterina; Pogarskiy, Aleksey; Loseva, Svitlana |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 31 of 31