Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38911
Title: Актуальність нових товарознавчих підходів до розширення асортименту грибної продукції
Authors: Бабіч, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Одарченко, Д. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бабіч А. О. Актуальність нових товарознавчих підходів до розширення асортименту грибної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Одарченко Д. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.233.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38911
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_223-223.pdf139.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.