Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38911
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorБабіч, А. О.-
dc.date.accessioned2023-09-05T09:23:10Z-
dc.date.available2023-09-05T09:23:10Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБабіч А. О. Актуальність нових товарознавчих підходів до розширення асортименту грибної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Одарченко Д. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.233.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38911-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАктуальність нових товарознавчих підходів до розширення асортименту грибної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_223-223.pdf139.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.