Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38910
Назва: Шляхи розширення асортименту макаронних виробів
Автори: Абабова, А. Г.
Науковий керівник : Одарченко, Д. М.,
Сюсель, О. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Абабова А. Г. Шляхи розширення асортименту макаронних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Одарченко Д. М., Сюсель О. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.232.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38910
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_232-232.pdf144.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.