Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38910
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОдарченко, Д. М.,-
dc.contributor.advisorСюсель, О. О.-
dc.contributor.authorАбабова, А. Г.-
dc.date.accessioned2023-09-05T09:20:40Z-
dc.date.available2023-09-05T09:20:40Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАбабова А. Г. Шляхи розширення асортименту макаронних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Одарченко Д. М., Сюсель О. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.232.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38910-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleШляхи розширення асортименту макаронних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_232-232.pdf144.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.