Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38910
Title: Шляхи розширення асортименту макаронних виробів
Authors: Абабова, А. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Одарченко, Д. М.,
Сюсель, О. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Абабова А. Г. Шляхи розширення асортименту макаронних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Одарченко Д. М., Сюсель О. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.232.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38910
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_232-232.pdf144.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.