Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38844
Назва: Novel food algae –how consumers perceive and evaluate selected attributes of algae-based foods
Автори: Meixner, Oliver
Nieschalk, Richard
Haas, Rainer
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Meixner О., Nieschalk R., Haas R. Novel food algae –how consumers perceive and evaluate selected attributes of algae-based foods. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 250-251
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38844
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-251-253.pdf198.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.