Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38844
Title: | Novel food algae –how consumers perceive and evaluate selected attributes of algae-based foods |
Authors: | Meixner, Oliver Nieschalk, Richard Haas, Rainer |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Meixner О., Nieschalk R., Haas R. Novel food algae –how consumers perceive and evaluate selected attributes of algae-based foods. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 250-251 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38844 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-251-253.pdf | 198.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.