Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38844
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMeixner, Oliver-
dc.contributor.authorNieschalk, Richard-
dc.contributor.authorHaas, Rainer-
dc.date.accessioned2023-09-04T18:42:25Z-
dc.date.available2023-09-04T18:42:25Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationMeixner О., Nieschalk R., Haas R. Novel food algae –how consumers perceive and evaluate selected attributes of algae-based foods. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 250-251uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38844-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleNovel food algae –how consumers perceive and evaluate selected attributes of algae-based foodsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-251-253.pdf198.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.